ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ - ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ

 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ
Ελαιοχρωματισμοί Αλεξανδρής | Περιστέρι Αττικής

Η επιχείρησή μας “ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Περιστέρι Αττικής, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο της οικοδομής μπορεί να αναλάβει, με συνέπεια και επαγγελματισμό, ελαιοχρωματισμούς και τεχνοτροπίες σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Περιστέρι, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να πραγματοποιήσει παντός είδους ελαιοχρωματισμούς, από μικρά φρεσκαρίσματα και μερεμέτια, έως νέες κατασκευές και τεχνοτροπίες που θα κάνουν το χώρο σας όπως ακριβώς τον έχετε ονειρευτεί.

Διαθέτουμε τον τεχνολογικό εξοπλισμό (σκαλωσιές για οικοδομή και καλαθοφόρο όχημα) και μπορούμε να βάψουμε κτίρια και πολυκατοικίες με μεγάλα ύψη.

 


 

 
ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Μέσα από μία τεράστια γκάμα χρωμάτων, με την βοήθειά μας και την συμβουλευτική μας άποψη, μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα ή τους συνδυασμούς χρωμάτων που επιθυμείτε για τον χώρο σας καθώς και κάποια ξεχωριστή τεχνοτροπία που θα κάνει τον χώρο σας μοναδικό. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φανταστείτε την ατμόσφαιρα που θέλετε να έχει ο χώρος σας, και να μας την περιγράψετε.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για τις εξελίξεις στον χώρο των ελαιοχρωματισμών, αφοσιωνόμαστε διαρκώς στην δουλειά μας και προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο. Είμαστε στην διάθεση σας να σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες που θα δώσουν στο χώρο σας το στυλ που εσείς επιθυμείτε.

Οι ελαιοχρωματισμοί απαιτούν πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια, η εμπειρία και τα άριστα υλικά είναι αυτά που κάνουν την διαφορά, για αυτό και η επιχείρησή μας επιλέγει σε όλα της τα έργα τα καλύτερα υλικά προκειμένου να εξασφαλίσει για εσάς το τέλειο αποτέλεσμα.

 


 

 
ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στον χώρο και παρακολουθώντας τις νέες τάσεις διακόσμησεις, μπορούμε να σας προτείνουμε την ιδανική τεχνοτροπία για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο στο Περιστέρι, σε όλη την Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα.
 
  Σφουγγάρι
  Στούκο
  Βενετσιάνο
  Κουτασανίτ
  Κρακελέ
  Σπάτουλα στουκι
  Απομιμήσεις

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, ανταγωνιστικές τιμές. Εξυπηρετούμε το Περιστέρι, όλη την Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.