ΜΟΝΩΣΕΙΣ

 
ΜΟΝΩΣΕΙΣ
Ελαιοχρωματισμοί Αλεξανδρής | Περιστέρι Αττικής

Η μόνωση των κτιρίων έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα, με κυριότερα αυτά της προστασίας της οικοδομικής κατασκευής και της βέλτιστης ενεργειακής συμπεριφοράς της. Ως συνέπεια επέρχεται η εξοικονόμηση χρημάτων, αφού οι πηγές θέρμανσης και ψύξης χρησιμοποιούνται πολύ λιγότερο.

Η επιχείρησή μας “ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Περιστέρι Αττικής, διαθέτει την κατάλληλη πείρα και μπορεί να σας προσφέρει μοναδικές και ποιοτικές λύσεις για την μόνωση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου στο Περιστέρι, σε όλη την Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

Παρακολουθούμε διαρκώς τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις, ώστε να μπορούμε να καλύψουμε κάθε ανάγκη του κτιρίου σας για μόνωση. 

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Προτείνουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις στις μονώσεις κτιρίων, με σεβασμό στις προσωπικές απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου και στοχεύοντας σε άριστα αποτελέσματα, με κύριο σκοπό μας την τελική ικανοποίηση του πελάτη. 
 
  Θερμομονώσεις
  Υγρομονώσεις
  Θερμοπροσόψεις
και κάθε είδους μόνωση
 
Για όλες τις εργασίες μας χρησιμοποιούμε δοκιμασμένα και αποτελεσματικά υλικά προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε άριστα αποτελέσματα μόνωσης.

Η υψηλή ποιότητα και η ελαστικότητα των υλικών, μας δίνουν τη δυνατότητα να παρέχουμε εγγυημένα αποτελέσματα σε κάθε μόνωση που αναλαμβάνουμε.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, ανταγωνιστικές τιμές. Εξυπηρετούμε το Περιστέρι, όλη την Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.