ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

 
ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ
Ελαιοχρωματισμοί Αλεξανδρής | Περιστέρι Αττικής

Η γυψοσανίδα είναι ένα ελαφρύ, οικονομικό και πολύ γρήγορο στην τοποθέτηση υλικό, που δεν προορίζεται μόνο για τη δημιουργία ψευδοροφής, αλλά έχει ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών. Χρησιμοποιείτε συχνά για ανακαινίσεις και κατασκευές σε οικίες, ξενοδοχεία, καταστήματα, εστιατόρια κ.α. γιατί προσφέρει σημαντικά οφέλη με μικρό κόστος.

Διαθέτοντας χρόνια πορεία στο χώρο της ξηράς δόμησης, η επιχείρησή μας “ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Περιστέρι Αττικής, μπορεί να αναλάβει και να σας προτείνει μοναδικές, κομψές και λειτουργικές λύσεις για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

Σας προσφέρουμε προτάσεις που μπορούν να καλύψουν επιτυχώς κάθε γούστο και διακοσμητική απαίτηση σας προκειμένου να έχετε έναν όμορφο χώρο και όπως ακριβώς τον φαντάζεστε.

 


 

 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
Μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε οποιοδήποτε έργο γυψοσανίδας, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας, χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα και ποιοτικά υλικά και τις πιο σύγχρονες τεχνικές. 
 
  Χωρίσματα
  Ψευδοροφές
  Βιβλιοθήκες - Ράφια
  Κρυφός Φωτισμός
  Επενδύσεις Τζακιών
  Οροφές ορυκτών ινών
  Γύψινες διακοσμήσεις
  Ειδικές κατασκευές

 


 

 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Οι κατασκευές γυψοσανίδας που προσφέρουμε, πληρούν υψηλές προδιαγραφές και δίνουν λύσεις στις πιο απαιτητικές προσδοκίες σας.

Λειτουργούμε πάντα σε άξονα συνεργασίας με τον πελάτη και το διακοσμητή ή τον αρχιτέκτονα έτσι, ώστε, οι κατασκευές μας να αγγίζουν την τελειότητα.

Μέσα από μια πληθώρα έργων και ευχαριστημένων πελατών στο Περιστέρι, σε όλη την Αττική και σε όλη την Ελλάδα, σας προσκαλούμε να μας καλέσετε στο χώρο σας, ώστε να ακούσουμε τις ανάγκες σας, να εξετάσουμε τον χώρο σας και να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για οποιαδήποτε κατασκευή με γυψοσανίδες επιθυμείτε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, ανταγωνιστικές τιμές. Εξυπηρετούμε το Περιστέρι, όλη την Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.