ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

 
ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ
Ελαιοχρωματισμοί, Γυψοσανίδες, Μονώσεις & Τοποθετήσεις Πλακιδίων Περιστέρι Αττικής

Η επιχείρησή μας “ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ” η οποία βρίσκεται στο Περιστέρι Αττικής, δραστηριοποιείται από το 1988 με ανακαινίσεις οικιών και επαγγελματικών χώρων, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.

Χάρη στον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουμε και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας εργασίες με γυψοσανίδες, ελαιοχρωματισμούς, τεχνοτροπίες, μονώσεις, τοποθετήσεις πλακιδίων και ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανακαινίσεων, στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Με οδηγό την φαντασία, την τεχνογνωσία, καθώς και τη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε εις πέρας πάσης φύσεως εργασίες στον τομέα της γυψοσανίδας, του ελαιοχρωματισμού, της μόνωσης και της ανακαίνισης κτιρίων.

 


 

 
ΠΟΙΟΤΗΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
Παρακολουθώντας διαρκώς της εξελίξεις στο χώρο της διακόσμησης, μπορούμε να σας προτείνουμε μοντέρνες και φρέσκες ιδέες που θα αναδείξουν και θα ξεχωρίσουν την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Περίτεχνες και πρωτότυπες κατασκευές γυψοσανίδας, τεχνοτροπίες που θα κάνουν τον χώρο σας μοναδικό καθώς και αποτελεσματικές λύσεις μόνωσης.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο έχουμε πραγματοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό έργων στο Περιστέρι, σε όλη την Αττική αλλά και σε όλη την Ελλάδα, επιδιώκοντας πάντα στην άψογη και απόλυτη ευχαρίστηση του πελάτη.

Εγγυόμαστε συνέπεια, αποτέλεσμα, με υψηλή αισθητική, πρωτοτυπία και νέες ιδέες που σίγουρα θα σας ικανοποιήσουν.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να επωφεληθείτε ποιότητα, συνέπεια, ανταγωνιστικές τιμές. Εξυπηρετούμε το Περιστέρι, όλη την Αττική αλλά και όλη την Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.